Varianta: mobil | web reparatorul.ro

Site menu:


Eu sunt Reparatorul!

Salut. Eu sunt Reparatorul si imi pare bine ca ai venit pe site-ul meu. Daca ai probleme tehnice, acasa sau la birou, eu pot sa te ajut. Suna-ma si, in cel mai scurt timp, sunt la tine, gata de treaba.

Cum poti lua legatura cu mine:


Despre noi:

Serviciile prestate de reparatorul.ro sunt garantate de sistemele de calitate ISO 9001:2008 (Sistem de Management al Calității), ISO 14001:2005 (Sistem de Management de Mediu), OHSAS 18001:2007 (Sistem de Management al Sănătății și Securității Ocupaționale)și ISO/IEC 27001:2005 (Sistem de Management al Siguranței Informației) emise de către compania Q Pro Quality Management din Belgia.

Serviciile prestate de reparatorul.ro sunt asigurate în baza unei polițe de asigurare de raspundere civilă profesională (nr RC 80016) și a unei polițe de asigurare de răspundere civilă (RCL 72066) prin UNIQA în valoare de 60.000 euro. Prin asigurarea de raspundere civilă profesională sunt acoperite eventualele pagube produse beneficiarului, terților sau mediului de eventuala lipsa de eficacitate a personalului .

Garantia lucrarilor este evidentiata printr-un Certificat de Garantie emis de catre Departamentul Calitate in baza verificarii executiei lucrarii.