Despre Noi

Ideea din spatele programului:

Ideea care a stat la baza proiectului nostru este simpla. Oferim clienților noștri servicii de cea mai buna calitate, cu garanție de cel puțin 12 luni. Echipele noastre sunt formate din muncitori specializați, ce participa periodic la cursuri de perfecționare. Vrem sa înlocuim cârpelile făcute de diferiți “meseriași” de la coltul blocului cu lucrări serioase executate de profesioniști.

Fiecare membru al echipei reparatorul.ro care intra la dv in casa este verificat din punct de vedere juridic si se legitimează ori de cate ori este nevoie.

Garanția noastră in fata beneficiarului nu sta numai in stricta verificare a salariaților sau in parteneriatele pe care  le-am încheiat cu diferiți producători sau furnizori de materiale de construcții. Garanția este data si de polița de asigurare profesionala pe care am încheiat-o cu UNIQA in valoare de 60.000 euro si care acoperă orice dauna produsa din vina unui salariat reparatorul.ro.

Cum funcționează?

Daca ai o urgenta, suna la numărul de telefon 021 312 00 11 (non-stop) si in maxim 60 minute o echipa profesionista este la tine acasă. Costul unei intervenții este de 80 lei (TVA inclus). In cazul in care echipa întârzie mai mult de 60 minute, beneficiezi de o reducere de 30% din costul manoperei. Pentru detalii si preturi, apasă aici.